Orbán Viktor Bajkai István temetésén: Isten Veled, barátom!

Egy-egy szál rózsát helyeztek el politikustársai Bajkai István sírjánál.

Magyar Nemzet
2023. 05. 15. 11:50
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Utolsó útjára kísértük Bajkai István bajtársunkat. Isten nyugosztalja! – írta közösségi oldalán a miniszterelnök ma délelőtt. A kormányfő által posztolt képen az is látszik, hogy egy szál rózsát helyez el néhai képviselőtársa sírján. Isten Veled, barátom! – olvasható a fotó alján. 

Orbán Viktor mellett sok más politikustársa is elbúcsúzott az áprilisban elhunyt Bajkai Istvántól. A Fidesz alapító tagja korábban önkormányzati képviselő és alpolgármester volt a budapesti VI. és VII. kerületekben, 2018-tól lett országgyűlési képviselő. A pestszentlőrinci temetőbe érkezett ma délelőtt Novák Katalin köztársasági elnök is. 

Sajtófotók tanúsága szerint a temetésen részt vett Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter, Kövér László házelnök, Navracsics Tibor területfejlesztési miniszter, Varga Mihály pénzügyminiszter és Kubatov Gábor, a Fidesz pártigazgatója is. 

Bajkai Istvántól lapunk hasábjain Szánthó Miklós búcsúzott nekrológjában: 

Az 59 évesen elhunyt politikus négy éven át a a Közép-Európai Sajtó és Média Alapítvány kuratóriumának is tagja volt.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.