Rendkívüli halál miatt kér segítséget a rendőrség, találtak egy holttestet a szolnoki erdőben

Jellegzetes pulóver volt rajta.

Magyar Nemzet
Forrás: Police2023. 05. 02. 16:35
A,Close-up,With,A,Tape,With,The,Inscription,Police,In, illusztráció, szalag
2152532777 Fotó: Sebastian_Photography Forrás: Shutterstock
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Ismeretlen személy rendkívüli halála miatt nyomoz a rendőrség. Jelenleg annyit lehet tudni az ügyről, hogy február 27-én, nem sokkal tíz óra után a Szolnok, Barázda útnál található erdőben ismeretlen férfiholttestet találtak. 

Az elhunytnál nem volt személyazonosság megállapítására alkalmas irat. Az áldozat nagyjából 160 centiméter magas, 20–40 év körüli, sötét hajú férfi, és egy fekete színű, „budapest” feliratú pulóver volt rajta – számolt be az esetről a Police.hu. 

Forrás: Police.hu

Ugyanitt arra kérnek, hogy aki az ismeretlen férfi személyazonosságával kapcsolatban adattal, információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Szolnoki Rendőrkapitányságon, vagy hívja a 06-56-501-600-as telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán, vagy tárcsázza a 112-es segélyhívó számot.

Borítókép: Illusztráció (Fotó: Shutterstock)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.