Szijjártó Péter: Minél előbb lesz béke, annál több ember életét lehet megmenteni

„Minél előbb lesz béke, annál több ember életét lehet megmenteni” – írta kedd délutáni Facebook-bejegyzésében a külgazdasági és külügyminiszter. Látom, nagy lendülettel esett neki a háborúpárti mainstream a miniszterelnök katari felszólalásának – fogalmazott Szijjártó Péter.

Magyar Nemzet
Forrás: Facebook2023. 05. 23. 18:02
London,,United,Kingdom,-,May,28,2021:,Hungarian,Foreign,Minister
1981676624 Fotó: I T S Forrás: Shutterstock
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„Minél előbb lesz béke, annál több ember életét lehet megmenteni” – írta kedd délutáni Facebook-bejegyzésében a külgazdasági és külügyminiszter. 

„Sajnos az elmúlt hónapok azt bizonyították, hogy a szomszédunkban lévő háborúnak nem lesznek nyertesei, csak vesztesei. Minél tovább tart a háború, annál több” – írta. A jelenlegi legfontosabb feladatnak az emberéletek mentését nevezte: ebben kell segíteni. „Márpedig ez csak békével lehetséges” – tette hozzá. „Minél előbb lesz béke, annál több ember életét lehet megmenteni” – írta, majd megjegyezte: a miniszterelnök világosan fogalmazott, ami nyilván kényelmetlen a háború pártján állóknak

– olvasható a bejegyzésben

Borítókép: Illusztráció (Fotó: Shutterstock)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.