Tömegbalesetet okozott a felelőtlen sofőr

Haladása során nem az útviszonyoknak megfelelően választotta meg a jármű sebességét.

Magyar Nemzet
Forrás: police.hu2023. 05. 31. 11:32
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök – írja a Police.hu

Egy 34 éves martonvásári férfi a Suzukijával Martonvásár felől Ráckeresztúr irányába közlekedett a 6204-es számú úton 2023. május 30-án délután. Haladása során nem az útviszonyoknak megfelelően választotta meg a jármű sebességét, emiatt egy balra ívelő útkanyarulatban 

elvesztette uralmát az autó felett, a szemközti forgalmi sávba hajtott, ahol egy szabályosan közlekedő Peugeot bal hátuljának ütközött.

 Az ütközést követően a Suzuki továbbsodródott, és egy Ráckeresztúr felől szabályosan közlekedő Daihatsu elejének csapódott. A baleset során az egyik vétlen járművezető az elsődleges adatok szerint súlyosan megsérült, őt a mentőszolgálat munkatársai kórházba szállították.

Az eset körülményeit a Gárdonyi Rendőrkapitányság közúti baleset okozása vétség gyanúja miatt indult büntetőeljárásban vizsgálja.

A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság felhívja a gépjárművezetők figyelmét arra, hogy mindig az időjárási és útviszonyokhoz mérten, helyesen válasszák meg járművük sebességét, tartsanak megfelelő követési távolságot, kellő időben induljanak el otthonról, legyenek előzékenyek a közlekedés más résztvevőivel szemben. A gyorshajtó sofőr felelőtlen magatartásával nemcsak a saját, de mások életét, testi épségét is veszélyezteti. A lassúbb, körültekintőbb vezetéssel minimálisra csökkenthető a baleseti kockázat.

Borítókép: Illusztráció (Forrás: Police.hu)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.