Varga Judit: Kiterjedt nemzetközi hálózat dolgozik a konzervatív kormányok ellen

Magyarország az a kőszikla, amelybe a globális baloldalnak rendre beletörik a bicskája, és ezzel párhuzamosan a konzervatívok nemzetközi találkozóhelyévé is vált – mondta el a magyar kormány igazságügyi minisztere a CPAC Hungary első napjának záró előadásában. Varga Judit szerint hálózat irányítja Európát, amely mindenhol a konzervatív politikai erők ellen dolgozik.

2023. 05. 04. 18:37
Varga Judit CPAC
Fotó: Havran Zoltán
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Magyarország egy olyan sziget, ahol még él a szabadság, az emberek elmondhatják a véleményüket, akkor is ha konzervatív, fontosnak tartja a családot, vagy hisz Istenben – jelentette ki a budapesti CPAC első napjának záróbeszédében Varga Judit. 

Varga Judit CPAC
Varga Judit tartotta a mai napon a záró előadást. Fotó: Havran Zoltán

Az igazságügyi miniszter szerint a gondolat- és véleményszabadság sok helyen luxuscikké vált, sokan nem mondják ki a nyugati világban, amire gondolnak. Az öncenzúra és a tényellenőrzőknek nevezett gondolatrendőrség a mindennapok részévé vált. 

Szabadságszerető nemzet vagyunk, nem elfogadható, hogy büntetés járjon azért, ha valaki szabadon beszél

– emelte ki a miniszter. 

Varga Judit úgy fogalmazott, hogy a legtöbb liberális demokrácia ma már lenézi, megbünteti azokat, akik szabadon beszélnek, tisztelik országuk hagyományait, és nem akarják átengedni a genderideológia terjesztőinek a gyermekük nevelését. 

Elmondta, hogy sok uniós ország csatlakozott a Magyarország elleni perhez, amelyet a gyermekvédelmi per miatt indítottak, de ezt nem nyerhetik meg, hiszen az uniós jogok és a szülők neveléshez való jogát védik. 

– Európa amit ismertünk, kezd teljesen eltűnni, beleolvad az internacionalista, globalista masszába – fejtette ki Varga Judit. Hozzátette:

Európát ma már nem vezeti senki, a vezető politikusoknak megrendeléseket kell teljesíteniük.

Varga Judit azt is felvázolta, hogy annak idején amerikai NGO-k think-tankek hálózata jött létre a kommunizmus bukására készülve, azonban pénzemberek felfedezték a lehetőséget ebben a hálózatban a kommunizmus bukása után. 

A hálózat mára önállósította magát, ma már meghatározza a politikai napirendet, mindenhol a konzervatív politikusok ellen dolgoznak, Amerikában is, amikor republikánus vezetés van. 

– Bárkit ellehetetlenítenek egyetlen nap alatt a világ közvéleménye előtt, aki nem teljesíti a parancsot – jelezte Varga Judit. 

Azoknak, akik összeesküvés-elméletnek bélyegeznék ezt a gondolatmenetet a figyelmébe ajánlotta a tényt: a magyar baloldalt is NGO-kon keresztül finanszírozták a legutóbbi országgyűlési választások előtt, hogy megbuktassák a jobboldali kormányt.

Varga Judit szerint a woke vezette európai politikusok nem tudják kikezdeni a magyar alaptörvényt, és az erre alapuló berendezkedést. Magyarország az a kőszikla, amelybe a globális baloldalnak rendre beletörik a bicskája, és ezzel párhuzamosan a konzervatívok nemzetközi találkozóhelyévé is vált. 

A miniszter azt javasolta, hogy mindenki beszéljen a gyermekével őszintén, mindent a nevén nevezve, és akkor fenn lehet tartani ezt az állapotot a jövőben is. 

Borítókép: Varga Judit a CPAC Hungaryn. Fotó: Havran Zoltán

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.