Vasvillával esett a Google autójának egy őszödi férfi

Városokat, valamint az azokat összekötő utakat fényképezi a Google a következő hónapokban.

Magyar Nemzet
Forrás: SONLINE2023. 05. 23. 16:26
Pitchfork,Lays,In,The,Barn,Hay,Rural,Farm
510571723 Fotó: Real Window Creative Forrás: Shuttertsock
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Google frissíti térképének utcaképrendszerét, így a jellegzetes, kamerával felszerelt autók a következő hónapokban az ország számos pontját érinteni fogják. 

Az elmúlt hetekben Kaposváron tűnt fel a jól felismerhető autójuk, sokan le is fényképezték. Másutt azonban nem fogadták ilyen lelkesen a járművet, sőt a Balatonnál meg is támadták.

Balatonőszöd belterületén, 2023. május 22-én 11 óra körül az akkor még ismeretlen tettes sérelmezte, hogy egy utcaképet engedéllyel rögzítő kamerás autó felvételeket készített a környékről. Az autó vezetőjét félreállította, ingerülten kérdőre vonta, majd a nála lévő vasvillával megrongálta a kamerarendszert, ami működésképtelenné vált. A sértett ezt követően értesítette a rendőröket, akik az agresszív férfit rövidesen elfogták és előállították a siófoki rendőrkapitányságra. A nyomozók az 51 éves balatonőszödi férfit rongálás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki.

– jelentette a Somogy Vármegyei Rendőr-főkapitányság.

Borítókép: Illusztráció (Fotó: Shutterstock)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.