A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0

Deutsch Tamás: Karácsonyék ne nézzék hülyének az embereket!

A Fidesz EP-képviselője szerint életszerűtlen, hogy mikroadományokból került a 99 Mozgalom számlájára több mint 500 millió forint.

Magyar Nemzet
2023. 06. 27. 20:50
2019 Budapest Karácsony Gergely főpolgármester nemzetközi sajtótájékoztató Budapest mindenkié Patyolat Bár fotó: Mirkó István Magyar Nemzet Fotó: Mirkó István
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

– Egyszer és mindenkorra ne nézzék már a magyarokat hülyének! – fogalmazott Deutsch Tamás a Hír TV Napi Aktuális című műsorában azzal kapcsolatban, hogy a Nemzeti Információs Központ újabb titkos adatokat oldott fel a guruló dollárok ügyben. Ahogy arról lapunk beszámolt, a dokumentum rámutatott, hogy egyértelműen a kampányra küldték a guruló dollárokat, voltak, akik készpénzben fizettek be százmilliós tételeket. A jelentés kitért arra is, hogy a Karácsony Gergely által alapított 99 mozgalom a DatAdattól összesen 616 millió forint értékben rendelt szolgáltatást.

A Fidesz európai parlamenti képviselője szerint teljesen nyilvánvaló, hogy jogszabályokat sértő módon Nyugat-Európából, a tengeren túlról a dollárbaloldal, az egyesült ellenzék a kampányának a finanszírozására pénz kapott.

– Perjés Gábor párbeszédes politikus szépen elkocogott különböző pénzintézetekhez, majd ezeket az összegeket befizette Karácsony Gergelyék számlájára

– szögezte le a kormánypárti politikus.

Karácsony Gergely a jelentés napvilágra kerülése után a közösségi oldalán úgy reagált, a tény az, hogy az egyesület a vonatkozó jogszabályoknak megfelelően zárt adománygyűjtő láda útján gyűjtött mikroadományokat. Ezeket az adományokat az egyesület ügyvezetője fizette be az egyesület bankszámlájára a jogszabályi követelményekkel összhangban.

Borítókép: Karácsony Gergely (Fotó: Mirkó István)
 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.