Hollik István: A hatóságokhoz fordulunk Karácsony Gergely ötszázmilliója miatt

A Fidesz–KDNP kommunikációs igazgatója szerint még mindig nem tudjuk, honnan jöttek a pénzek.

Magyar Nemzet
Forrás: Facebook/Hollik István2023. 06. 29. 16:26
HOLLIK István
Nagykanizsa, 2022. november 15. Hollik István, a Fidesz kommunikációs igazgatója a Mondjunk nemet a szankciókra! címû országjáró sorozat fóruma elõtt tartott sajtótájékoztatón Nagykanizsán, a Hevesi Sándor Mûvelõdési Központban 2022. november 15-én. MTI/Varga György Fotó: Varga György
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A hatóságokhoz fordulunk Karácsony Gergely 500 milliója miatt

− fogalmazott Facebook-oldalán Hollik István. A Fidesz–KDNP kommunikációs igazgatója kifejtette:

Ismeretlen eredetű több 10 milliós készpénzes befizetések mentek Karácsony Gergely mozgalmába, ennek ellenére ő mélyen hallgat. Ezért most az illetékes hatóságokhoz fordulunk és megkérdezzük: Érkezett-e bejelentés a hatósághoz pénzmosás gyanújának ügyében?

Hollik István úgy fogalmazott: „Azt tudjuk, hogy durván beavatkoztak a magyar választásokba és a dollárbaloldal törvénytelenül külföldi támogatást fogadott el. Azt viszont még mindig nem tudjuk, honnan jöttek ezek a pénzek!”
Szerinte ugyanez a kérdés merül fel Karácsony Gergely ötszázmilliójával kapcsolatban is, amit gyanús módon fizetett be egy baloldali megbízott készpénzben, méghozzá nagyrészt külföldi valutában.

Kinek a pénze ez? Külföldről érkezett, ahogy a többi dollárbaloldalhoz érkező támogatás?

− tette fel a kérdést a politikus.

Borítókép: Hollik István, a Fidesz–KDNP kommunikációs igazgatója (Fotó: MTI/Varga György)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.