Ittasan, jogosítvány nélkül haladtak a forgalommal szemben egy veterán autóval

Június hatodikán, reggel fél hétkor kapcsolták le a rendőrök az ittas fiatalokat.

Magyar Nemzet
Forrás: Police.hu2023. 06. 07. 18:21
Mercedes
Forrás: Police.hu
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Bejelentés érkezett a Balatonalmádi Rendőrkapitányság embereihez, miszerint egy veterán jármű a forgalommal szemben közlekedik.

A több mint ötmillió forint értékű járművet a két férfi június 6-án délután Badacsonytomajról, a tulajdonos tudta és beleegyezése nélkül vitte el, majd azzal Budapestre akartak menni.

 Az autó huszonöt éves sofőrje és huszonnégy éves utasa felváltva vezették az autót, így mindkét fiatalt megszondáztatták a rendőrök, és kiderült, hogy alkoholt is fogyasztottak, ezen felül

 érvényes jogosítványuk sem volt.

Büntetőeljárást indítottak ellenük járművezetés ittas állapotban vétség és jármű önkényes elvétele bűntett gyanúja miatt, valamint szabálysértési eljárás alá vonták őket a jogosítvány meglétének hiányáért.

Borítókép: A veterán Mercedes a helyszínen (Fotó: Police.hu)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.