Kifogyott a sör, összevissza törte az autókat a parkolóban a részeg sofőr

A hatvannyolc éves debreceni férfinak három parkoló autót is össze kellett törnie ahhoz, hogy ráébredjen, ittasan nem tud vezetni. A helyi rendőrök előállították.

Magyar Nemzet
Forrás: Rendőrség2023. 06. 20. 14:16
Összekarcolt autó egy debreceni parkolóban, ütközés, közlekedési baleset Forrás: Police.hu
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Szemtanúk tettek bejelentést a rendőrségen hétfőn este fél kilenc körül, hogy egy gépkocsi több parkoló autónak is nekiütközött egy debreceni lakótelepen. A járőrök a helyszínre siettek, ahol a bejelentésben említett gépkocsival éppen próbált beállni a vezetője. Igazoltatták a sofőrt, és alkoholszondát is alkalmaztak, ami pozitív értéket mutatott. Az is kiderült, hogy a vezetői engedélye is már lejárt csaknem egy éve.

A hatvannyolc éves helyi lakos a helyszínen elismerte, hogy ivott, de hozzáfűzte, hogy senkinek sem akart kárt okozni. Miután a harmadik járműnek is nekiment, belátta, hogy jobban teszi, ha leparkol, és nem indul útnak. 

Azért ment volna, hogy újratöltse kiürült söröskészletét egy közeli boltban.

A debreceni egyenruhások elfogták, és előállították a rendőrkapitányságon. Járművezetés ittas állapotban vétség gyanúja miatt büntetőeljárás indult vele szemben – közölte a Hajdú-Bihar Vármegyei Rendőr-főkapitányság.

Borítókép: az egyik megsérült autó (Fotó: Rendőrség)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.