Hihetetlen, de egy nap alatt kétszer állítottak elő ittas vezetés miatt egy férfit

Egy nap alatt kétszer állítottak elő a rendőrök ittas vezetés miatt egy járművezetéstől már eltiltott kunadacsi férfit - közölte a Bács-Kiskun Vármegyei Rendőr-főkapitányság hétfőn a rendőrség honlapján.

MAGYAR NEMZET
Forrás: MTI2023. 03. 13. 19:44
Budaörs, 2021. január 1. A gyanúsított ül egy rendõrautóban az M1-es autópálya Budaörsi szakaszánál 2021. január 1-jén. A férfi megpróbált elmenekülni autójával az õt követõ rendõrjárõrök elõl, behajtott egy benzinkúthoz, ahol a szalagkorlátnak ütközött. Ittasan, jogosítvány nélkül, eltiltás hatálya alatt vezetett. A jármûben egy gyermek is utazott. MTI/Mihádák Zoltán Fotó: Mihádák Zoltán
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A férfi által vezetett személyautót szombat délután állították meg a rendőrök Kunadacson. Az intézkedés során felmerült a gyanú, hogy a sofőr szeszes italt fogyasztott, majd az alkoholszonda pozitív értéket mutatott, ezért a férfit előállították a kunszentmiklósi rendőrkapitányságra.

Ezután kiderült, hogy a bíróság a férfit korábban már jogerősen eltiltotta a vezetéstől, ezért őt gyanúsítottként hallgatták ki ittas vezetés és járművezetés eltiltás hatálya alatt bűncselekmény miatt, majd elengedték.

Pár órával később azonban a rendőrök ismét közlekedni látták a férfit Kunadacson. Újból elfogták és immár őrizetbe is vették, ugyanis a sofőr még mindig ittas volt és a vezetéstől való eltiltása sem szűnt meg időközben − olvasható a Police.hu oldalon.

Borítókép: illusztráció (Forrás: MTI)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.