Nem a saját autójába szállt be, hogy elinduljon vele, a rendőrök ittas vezetés miatt el is fogták

Bejelentést tett egy nő arról, hogy Nagykanizsán, a Rózsa utcában parkoló autójába beült egy erősen ittas férfi, és el akart indulni vele.

Magyar Nemzet
Forrás: police.hu2023. 06. 06. 9:26
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

 A nagykanizsai rendőrök ittas járművezetés miatt egy hatvannyolc éves helyi férfit hallgattak ki gyanúsítottként – közölte a Police.hu. 

A Zala Vármegyei Rendőr-főkapitányságra 2023. június 4-én 17 órakor tett bejelentést egy nő arról, hogy Nagykanizsán, a Rózsa utcában parkoló autójába beült egy erősen ittas férfi és el akart indulni vele. 

A férfi a felszólításra kiszállt a járműből, és az ötven méterrel távolabb lévő saját gépkocsijával elhajtott a helyszínről.

A rendőrök néhány perccel később a Kórház utcában megállították a sofőrt, akinl az alkoholszonda pozitív értéket mutatott. A 68 éves helyi férfit további mintavétel céljából előállították a kapitányságra, ahol járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt kihallgatták.

Borítókép: Illusztráció (Fotó: Pexels) 

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.