időjárás 16°C Malvin 2023. október 1.
logo

„Sokszínű csoportot” látott vendégül a Pride-hónap alkalmából David Pressman

Magyar Nemzet
2023.06.08. 17:47 2023.06.08. 18:25
„Sokszínű csoportot” látott vendégül a Pride-hónap alkalmából David Pressman

David Pressman, az Egyesült Államok magyarországi nagykövete arról számolt be közösségi oldalán, hogy a júniusi Pride-hónap alkalmából másságukat nyíltan vállaló, ismert magyar személyeket látott vendégül a nagykövetségen.

Az LMBT-közösség ünneplésének időszakában azokat ismerjük el, akik a magyarok láthatóságáért, egyenlőségéért és emberi jogaiért dolgoznak. Daniel és én örömmel hívtunk meg egy sokszínű csoportot a vacsoraasztalunk köré egy érdekes és informatív beszélgetésre

 – írta Facebook-oldalán David Pressman amerikai nagykövet. 

Az eseményről közzétett fotókon a magyar politikai baloldal néhány ismertebb politikusa látható: Ungár Péter, az LMP elnöke, Sebián-Petrovszki László, a DK pártigazgatója, illetve Barabás Richárd, a XI. kerület párbeszédes alpolgármestere. A vacsorán részt vett rajtuk kívül Lakatos Márk stylist, Kocsis Tibor, az X-Faktor korábbi győztese, Árvai Péter, a Prezi társalapítója és a WhisperTon néven ismert influenszer is.  

 

Borítókép: Vacsora az amerikai nagykövetségen a Pride-hónap alkalmából. (Fotó: Facebook)

 

Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.