„Sokszínű csoportot” látott vendégül a Pride-hónap alkalmából David Pressman

Az amerikai nagykövet érdekesnek és informatívnak nevezte a velük folytatott beszélgetést.

Magyar Nemzet
2023. 06. 08. 17:47
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

David Pressman, az Egyesült Államok magyarországi nagykövete arról számolt be közösségi oldalán, hogy a júniusi Pride-hónap alkalmából másságukat nyíltan vállaló, ismert magyar személyeket látott vendégül a nagykövetségen.

Az LMBT-közösség ünneplésének időszakában azokat ismerjük el, akik a magyarok láthatóságáért, egyenlőségéért és emberi jogaiért dolgoznak. Daniel és én örömmel hívtunk meg egy sokszínű csoportot a vacsoraasztalunk köré egy érdekes és informatív beszélgetésre

 – írta Facebook-oldalán David Pressman amerikai nagykövet. 

Az eseményről közzétett fotókon a magyar politikai baloldal néhány ismertebb politikusa látható: Ungár Péter, az LMP elnöke, Sebián-Petrovszki László, a DK pártigazgatója, illetve Barabás Richárd, a XI. kerület párbeszédes alpolgármestere. A vacsorán részt vett rajtuk kívül Lakatos Márk stylist, Kocsis Tibor, az X-Faktor korábbi győztese, Árvai Péter, a Prezi társalapítója és a WhisperTon néven ismert influenszer is.  

 

Borítókép: Vacsora az amerikai nagykövetségen a Pride-hónap alkalmából. (Fotó: Facebook)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.