Bundáskenyér! – kiáltotta a vakmerő fiatal, majd társával a Dunába ugrott + videó

Akkor jó az élet, ha zajlik.

Magyar Nemzet
Forrás: Tények2023. 07. 18. 13:40
null
Gyõr, 2023. június 15. A Mosoni-Duna felett ívelõ Kossuth (Révfalui) híd, valamint Pálffy Miklós és Schwarzenberg Adolf szobra (j) Gyõr belvárosában 2023. június 14-én. MTI/Krizsán Csaba Fotó: Krizsán Csaba
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Elhűlve nézték a győri járókelők, amint egy fiatal a győri Kossuth hídon azt kiáltja, „bundáskenyér”, majd a Dunába ugrik.  Amikor látta, hogy a barátja nem sérült meg, és ki tud úszni, a másik fiatal is a Mosoni-Duna vizébe ugrott – számolt be az esetről a Tények. 

 A fiúk feltehetően kalandvágyból ugrottak a mélybe. 

Írnak arról is, hogy a hídon volt még egy harmadik ember is, de ő valószínűleg nem a vakmerő fiatalokkal érkezett, hanem csak egy volt a szemlélődők közül. 

A közzétett videó mellett több helyi is megjegyezte, hogy életveszélyes volt, amit a páros művelt, ugyanis helyenként rendkívül sekély ott a víz. Hozzáfűzték, hogy a fiúknak valószínűleg nem esett komolyabb bajuk, és sértetlenül kiúsztak a partra. 

Borítókép: A Kossuth híd (Fotó: MTI/Krizsán Csaba)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.