Kigyulladt egy autó éjjel a XII. kerületben

Helyzetjelentés az utakról vasárnap reggel.

Magyar Nemzet
Forrás: Útinform, OKF2023. 07. 02. 8:12
eljesen kiégett az a gépkocsi, amelyik 2017 májusában gyulladt ki Ercsiben. A Nefelejcs utcában lángoló autóhoz az érdi hivatásos tűzoltókat riasztották, akik egy vízsugár segítségével oltották el a tüzet. Fotók: Pest MKI Érd HTP Forrás: Facebook
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Éjszaka kigyulladt és teljes terjedelmében égett egy személyautó Budapest XII. kerületében, a Királyhágó utcában. Az esethez a fővárosi hivatásos tűzoltókat riasztották. Az egység két vízsugárral eloltotta a lángokat – közölte a katasztrófavédelem.

Az Útinform tájékoztatása szerint a 44-es főúton, Kecskemét közelében csomópontépítési munkák miatt az 5-ös kilométernél, illetve 8-as kilométernél fél pályán halad a forgalom.

A kamiontilalom holnap este tíz óráig van érvényben. A külföldről hazatérő nehéz tehergépjárművek az államhatártól a magyarországi telephelyig vagy az első lerakóhelyig „elgurulhatnak” júliusban és augusztusban a kamionstop ideje alatt is, azonban nem vehetik igénybe  a kormányrendelet 3. mellékletében felsorolt útszakaszokat.

A magyar–szlovák határszakaszon, a Dunán Neszmély és Dunaradvány (Radvan nad Dunabajom) között új kompátkelőt adtak át a forgalomnak. A komp három és fél tonna össztömegig és díjmentesen használható.

Az országos közúthálózaton napközben sokfelé dolgoznak folyamatosan az útpadka és a rézsű helyreállításán. A mozgó tereléssel járó lezárásnál fokozott óvatossággal vezessenek, figyeljék az előjelzéseket, és csak akkor előzzék meg a munkagépeket, ha biztonságosan vissza tudnak sorolni a forgalmi sávjukba – kérik az autósokat.

A folyamatban lévő útépítési és útfelújítási munkákról részletesebben itt olvashat az Útinform oldalán.

Borítókép: illusztráció (Fotó: Pest MKI Érd HTP)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.