Baleset történt az M7-esen

Lesodródott az útról és felborult egy autó Balatonszárszónál.

Magyar Nemzet
Forrás: OKF2023. 07. 01. 17:20
null
Tárnok, 2021. június 23. Baleset helyszíne az M7-es autópálya Letenye felé vezetõ oldalán, a tárnoki kihajtónál, ahol egy személygépkocsi lesodródott az útról, majd árokba csapódot 2021. június 23-án. A balesetben az autó vezetõje meghalt. MTI/Lakatos Péter Fotó: Lakatos Péter
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Átszakította a szalagkorlátot, kidöntött egy telefonfülkét és a fák között felborult egy gépkocsi az M7-es autópálya Budapest felé vezető oldalán, Balatonszárszó térségében, a 124. kilométernél.

A balesethez a siófoki hivatásos és a balatonboglári önkormányzati tűzoltókat riasztották. Az egységek áramtalanították a járművet. A helyszínre kivonultak a mentők is – közölte a katasztrófavédelem.

Borítókép: Illusztráció (Fotó: MTI/Lakatos Péter)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.