Komoly lépésre szánta el magát egy balatoni vendéglátós a randidrogok miatt

Egy hétvégi eset miatt sokallt be.

Magyar Nemzet
2023. 07. 25. 14:09
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A hétvégén több randidrogos támadás is volt Balatonalmádiban; szerencsére azonban nem történt komolyabb tragédia, bár könnyen lehetett volna – írta közösségi oldalán megosztott bejegyzésében egy balatonalmádi vendéglátós.

A Picuri kocsma személyzete mostantól minden felügyelet nélkül hagyott italt kiborít, hogy elkerüljük a hasonló eseteket – írja.

Csontos Dávid balatonalmádi vendéglátós azt írta, a hétvégén többen rosszul lettek, még mentőautó is érkezett az üzlethez. Az ilyenfajta esetekről – mint fogalmazott – azt hitték, csak a nagyvárosokban fordulnak elő, de sajnos ki kell mondaniuk:

„a hétvégén több randidrogos támadás volt nálunk, és hatalmas mázli, hogy az ügynek megvan a feltételezett elkövetője, aki a kamerafelvételek és a vallomások alapján már a hatóság látóterébe került”.

„De nem szabad csak a szerencsére bíznunk magunkat” – teszi hozzá, kérve egyebek mellett, hogy senki ne hagyja az asztalokon őrizetlenül az italát.

„Közös odafigyeléssel és összefogással megelőzhetünk hasonló eseteket és ismét biztonságossá tehetjük szórakozásunkat” – zárta sorait a kocsmáros.

Borítókép: Illusztráció (Fotó: Pexels)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.