Megvan, hol rejtőzködhetett az angyalföldi gyilkosság gyanúsítottja

Forgalmas helyen tartózkodott, azonban senkinek nem szúrt szemet a bujkáló férfi.

Magyar Nemzet
Forrás: Metropol2023. 07. 20. 17:27
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Óbudán, a Római-parton fogták el a nyomozók a napokig tartó hajsza végeztével T. Róbertet, aki egy elhagyatott szállón rejtőzködött rémtette után.

Elmondása szerint saját kezével akart véget vetni az életének, terve szerint az Aquincumi hídról ugrott volna a mélybe.

Az öngyilkosságra végül nem tudta rávenni magát, így elfogásáig hajléktalanként tengette napjait a környéken. Ez idő alatt egy elhagyatott, rég használaton kívüli, lerobbant szállóban tartózkodott, amely viszonylag forgalmas helyen fekszik, és fiatalok, valamint hajléktalanok is rendszeresen bejárnak az épületbe – adta hírül a Metropol.

Az elhagyatott szálló, ahol a férfi meghúzta magát (Fotó: Bors)

Egy helyi lakos a Metropol újságírójának érdeklődésére elmondta, hogy

„Ide csak az nem megy be, aki nem akar. Simán bemehet az első emeleti lakásokba is bárki, nem kell hozzá fittség, elég egy átlagos fizikum. Mindenki azt hiszi, hogy rácsozott – hát egyáltalán nem az. Simán bejuthatott oda, és ott bárki eltűnhet napokra”

Borítókép: Illusztráció (Fotó: Bors)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.