Orbán Viktor Edda-slágerrel emlékezett meg erdélyi útjáról

Videós összeállítás jelent meg Orbán Viktor hivatalos közösségi oldalán a hétvégi, tusnádfürdői látogatásáról, amelynek aláfestő zenéjét az Edda Művek Erdély felé című zenéje adja.

Magyar Nemzet
2023. 07. 24. 11:07
TÕKÉS László; ORBÁN Viktor
Tusnádfürdõ, 2023. július 22. A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Orbán Viktor kormányfõ elõadást tart a 32. Bálványosi Nyári Szabadegyetem és Diáktáborban az erdélyi Tusnádfürdõn 2023. július 22-én. Mellette Tõkés László, az Erdélyi Magyar Nemzeti Tanács (EMNT) elnöke (j). MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Benko Vivien Cher Fotó: Miniszterelnöki Sajtóiroda/Benko Vivien Cher
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A miniszterelnök Facebook-oldalán zenés összeállítást osztott meg a hétvége legfontosabb eseményeiről, amelyet az Edda Művek Erdély felé című slágere kísért.

Amint a Magyar Nemzet korábban megírta, Orbán Viktor szerint a világpolitikában napról napra haladunk az összeütközés felé, mert az első számú nagyhatalom azt látja, hogy a második helyre süllyed. 

A kormányfő szerint a világ jelenlegi egyensúlya helyett új egyensúlyt kell találni. Az Egyesült Államokra és Kínára utalva azt mondta, valami olyasmit kellene tenni, amire még nem volt példa: a nagyoknak el kellene fogadni, hogy két nap van az égen. Orbán Viktor a magyar gazdaságról azt mondta, 13 éve építik azt, ami már elég jól teljesít, noha a háború eltérített minket a pályáról. – A kormány azért küzd, hogy visszakerüljünk arra a pályára, ami elvezet minket 2030-ig. Legkorábban 2024. július környékén kerülhetünk vissza erre a pályára – vetítette előre a miniszterelnök.

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.