Úgy megütöttek egy férfit a bulinegyedben, hogy életveszélyes sérülést szenvedett

Egy Király utcai szórakozóhely előtt történt az eset. A rendőrség keresi az elkövetőt.

Magyar Nemzet
Forrás: BRFK2023. 07. 31. 16:30
null
Budapest, 2023. június 15. Rendõrségi közúti ellenõrzés Budapesten, az Alkotás úton 2023. június 15-én. Az Európai Közlekedésrendészeti Szervek Hálózata Mûveleti Csoportjának (ROADPOL) éves ellenõrzési terve alapján tart a rendõrség országos akciót. Ebben az idõszakban célzottan az alkohol vagy drog hatása alatt, ittas vagy bódult állapotban volán mögé ülõ embereket szûrik ki. MTI/Lakatos Péter Fotó: Lakatos Péter
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Keresi a rendőrség a negyvenkét éves Papp Györgyöt, aki július 8-án két óra körül Budapest VII. kerületében, egy Király utcai szórakozóhely előtt szóváltás után megütött egy férfit – közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság.

A sértett az ütéstől hanyatt esett, és életveszélyes sérülést szenvedett.

A képen látható férfit, Papp Györgyöt keresi a rendőrség (Fotó: police.hu)

A Budapesti Rendőr-főkapitányság nyomozó főosztálya eljárást indított az ügyben életveszélyt okozó testi sértés bűntett gyanúja miatt.

A rendőrök azt kérik, hogy aki a felvételen látható férfit felismeri, tartózkodási helyével vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban van információja, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést.

Borítókép: illusztráció (Forrás: MTI/Lakatos Péter)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.