Visszatér Hakapeszi Maki + videó

A rendőrséggel és a Komárom-Esztergom Vármegyei Baleset-megelőzési Bizottsággal összefogott a figura, hogy felhívják a figyelmet a biztonsági öv használatára.

Magyar Nemzet
Forrás: KEMMA, FB2023. 07. 15. 16:12
Hakapeszi Maki és Levente Péter a biztonsági övet népszerűsíti Forrás: Komárom-Esztergom Vármegyei Balesetmegelőzési Bizottság
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Levente Péter, az egykori Zsebtévé című tévéműsor megkerülhetetlen alakja volt. A „Véget ért a móka mára, zárul Miki mókatára…” kezdetű jellegzetes rigmust valószínűleg a mai napig sokan idézik, miként szállóigévé vált több fordulat és karakter a műsorból.

A színész hosszú idő után most visszatért, méghozzá Hakapeszi Makival, hogy a rendőrséggel és a Komárom-Esztergom Vármegyei Baleset-megelőzési Bizottsággal együttműködésben hívják fel a figyelmet a biztonsági öv fontosságára – írja a Komárom-Esztergom Vármegyei Hírportál.

Borítókép: Hakapeszi Maki a videóban (Forrás: Komárom-Esztergom Vármegyei Baleset-megelőzési Bizottság)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.