Baleset miatt torlódásra lehet számítani az M6-os és M7-es autópályán

Több jármű is összeütközött.

Magyar Nemzet
2023. 08. 02. 6:27
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az M6-os autópályán, a szekszárdi csomópont előtt egy személgépkocsi szalagkorlátnak ütközött, majd az átszakítva az ellenkező oldalon állt meg. A 148-as km-nél mindkét irányban egy sávon halad a forgalom. Az M7-es autópályán, Budapest felé, a szabadbattyáni csomópont után több jármű ütközött össze. A 69-es km-nél a külső sávot lezárták – írja az Útinform. Hozzátették: 

az M5-ös autópályán Budapest felé, a 114-es km-nél, a Kiskunfélegyháza-dél csomópontban építési munka miatt a lehajtó ágat lezárták. 

Kerülni az autópályán tovább haladva, a következő, Kiskunfélegyháza-észak csomóponton keresztül, Röszke felé visszafordulva lehet, majd a Kiskunfélegyháza-dél csomópontnál tudnak a város felé lehajtani. Az M4-es autóúton, Vecsés elkerülő szakaszán, az M0-s autóút felé, a 21-es és a 19-es km között új, fix terelés mellett dolgoznak, a külső és a leálló sávot lezárták. Napközben torlódásra készüljenek!

Borítókép: Illusztráció. (Forrás: MTI Fotó: Krizsán Csaba)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.