Beállt az M0-s, több kilométeres a dugó

Vecsésnél több jármű szenvedett balesetet.

Magyar Nemzet
Forrás: Útinform2023. 08. 16. 16:42
null
Vecsés, 2019. május 10. Feltorlódott jármûvek az M0-s autóúton Vecsésnél, ahol tûzoltók dolgoznak egy veszélyes anyagot szállító, felborult kamion mentésén 2019. május 10-én. A katasztrófavédelmi mobil labor mérései alapján az anyag nem jelent veszélyt sem az ott lakókra, sem az arra közlekedõkre, sem pedig a mentesítésben résztvevõkre. A balesetben nem sérült meg senki. MTI/Lakatos Péter Fotó: Lakatos Péter
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az M5-ös autópályán Röszke felé, Inárcs és Újhartyán között sövényt vágnak. A mozgó terelés mellett szakaszosan lezárják a belső sávot. A munkaterület mögött három kilométeres a torlódás.

Az M0-s autóút keleti szektorában a 37-es jelű Vecsés csomópont után több jármű karambolozott. A 36-os kilométernél a belső sávot foglalják el a sérült járművek az M3-as autópálya felé tartó oldalon. 

Több kilométeres a kialakult torlódás. 

Már az M5-ös autópálya-csomóponttól lelassul az előrejutás.

A 26-os főúton Miskolc térségében, a 9-es kilométernél két gépkocsi ütközött össze, Sajószentpéter felé a belső sávot lezárták.

A 10-es főúton az ürömi elágazás közelében a 11-es és a 12-es kilométer között buszmegállót és gyalogos-átkelőhelyet építenek. Útszűkületen kell áthajtani, torlódik a forgalom – tudatta az Útinform.

Borítókép: Illusztráció (Fotó: MTI/Lakatos Péter)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.