Borbás Marcsi: Nem politizálhatok, mert az érzelmeim irányítanak! + videó

Kendőzetlen őszinteséggel beszélt Borbás Marcsi az életéről, a karrierjéről, a sikerekről, a kudarcokról, a politikáról és háborúról a Mandiner új, exkluzív portréműsorában.

MAGYAR NEMZET
Forrás: MANDINER.HU2023. 08. 07. 18:48
BORBÁS Marcsi
Budapest, 2023. augusztus 1. Borbás Marcsi, a Szent István Nap nagykövete az augusztus 20-ai nemzeti ünnep és a kapcsolódó rendezvények beharangozó sajtótájékoztatóján, valamint a 17. alkalommal meghirdetett Magyarország tortája verseny díjátadóján az Országház Vadásztermében 2023. augusztus 1-jén. MTI/Szigetváry Zsolt Fotó: Szigetváry Zsolt
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A népszerű műsorvezető legnagyobb munkahelyi csalódásáról is nyilatkozott a Mandiner új podcastjában.

A videóból kiderül, a karrierje elején volt, hogy figyelték, mit mond, elmeséli, hol és mikor találkozott először intrikával.

Borbás Marcsi beszélt arról is, hogy érzett-e bármikor politikai nyomást munkája közben.

Bosszantja a háború, ráadásul már a délszláv háború is jelen volt az életében, mert az egykori jugoszláv határ menti Madarason nőtt fel – olvasható a Mandiner cikkében.

A videó alább megtekinthető:

Borítókép: Borbás Marcsi, a Szent István nap nagykövete az augusztus 20-i nemzeti ünnep és a kapcsolódó rendezvények beharangozó sajtótájékoztatóján, valamint a 17. alkalommal meghirdetett Magyarország tortája verseny díjátadóján az Országház Vadásztermében 2023. augusztus 1-jén (Fotó:MTI/Szigetváry Zsolt)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.