Budapesten gázolt el egy embert a szegedi intercity, jelentős késések és járatkimaradások várhatóak a vonalon

A fennakadás végéig a vonatok Szemeretelepen és Ferihegyen mindkét irányban az 1. vágánynál állnak meg.

Magyar Nemzet
2023. 08. 28. 19:46
Változik a MÁV menetrendje
Budapest, 2021. július 21. Utasok csomagokkal a fõváros Déli pályaudvarának peronján a MÁV Start Zrt. Keszthely felé induló egyik InterCity (IC-s) vonatának egyik számozott kocsija felé tartanak, ahova a megváltott helyjegyük szól. MTVA/Bizományosi: Jászai Csaba *************************** Kedves Felhasználó! Ez a fotó nem a Duna Médiaszolgáltató Zrt./MTI által készített és kiadott fényképfelvétel, így harmadik személy által támasztott bárminemû – különösen szerzõi jogi, szomszédos jogi és személyiségi jogi – igényért a fotó szerzõje/jogutódja közvetlenül maga áll helyt, az MTVA felelõssége e körben kizárt. Fotó: Jászai Csaba
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

– Hétfőn a Nyugati pályaudvarról 17.53-kor Szegedre elindult Napfény InterCity (IC 736) Szemeretelep megállóhelynél elütött egy embert – közölte Facebook-oldalán a MÁVINFORM. A helyszínelés végéig Pestszentlőrinc és Vecsés között csak egy vágányon közlekedhetnek a vonatok. 

A MÁV előrejelzése alapján a ceglédi vonalon az esti órákban 

jelentősen meghosszabbodik a menetidő, késésekre, járatkimaradásokra, rövidebb útvonalon közlekedő járatokra is lehet számítani. 

A balesetben érintett vonat utasait a következő Napfény InterCityre (708) szállítják át.  

A baleset miatt egyes ceglédi Z50-es vonatok a Nyugati pályaudvar és Monor között S50-es vonatként közlekednek, a Debrecenből 16.35-kor a Nyugati pályaudvarra indult Cívis IR (6083) csak Ceglédig közlekedik, a Nyugati pályaudvarról 20.28-kor Debrecenbe induló Cívis IR (6008) csak Ceglédtől közlekedik, az utasok Ceglédig a Nyugati pályaudvarról 20.23-kor induló Nyírség IC-vel (628) utazhatnak, amely ezért 20.28-kor indul és Cegléden biztosított lesz az átszállás. 

– A fennakadás végéig a vonatok Szemeretelepen és Ferihegyen mindkét irányban az 1. vágánynál állnak meg – jelezte a vasúttársaság.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.