Élő közvetítés
Ukrajna
ÉLŐ
Belgium
Szlovákia
ÉLŐ
Románia

Gyurcsány Ferenc posztolt, Gulyás Gergely helyretette

A bukott miniszterelnök, DK-elnök mintha az őszödi beszédet folytatta volna a nyári pihenője után

Magyar Nemzet
Forrás: Facebook2023. 08. 27. 15:56
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Gyurcsány Ferenc a közösségimédia-oldalán fejtegette gondolatait a szellem erejének tisztaságáról, valamint a mocskos kormányzásról.

A szellem ereje tisztaságában rejlik. Zavart gondolatnak a tetszetős ruha is csak könnyen feslő álca. Kormányzás nincs azt vezérlő politikai filozófia nélkül. Hamis filozófia viszont hamis útra vezet. Az önkény hatalmát csak a személyes felelősségét elhazudó mondja a közös cselekvés képességének. Ha eltéved a gondolat, akkor elfajzik a cselekedet. Elfajzott cselekvésből mocskos kormányzás lesz. Lett. Itt tartunk.

– írta az ellenzéki vezér.

Gulyás Gergely nem hagyta szó nélkül az egykori miniszterelnök sorait, azokra a következőképpen reagált.

„Az őszödi beszéd folytatása: köszönjük Gyurcsány Ferencnek, hogy megosztotta velünk gondolatait saját magáról, kormányzásáról és a baloldal jelenlegi helyzetéről. Lassan már ő is túltehetné magát kormányzásának borzalmas következményein. Mostanra az országnak is sikerült.”

Borítókép: Illusztráció (Fotó: Gyurcsány Ferenc/ Facebook)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.