Két autó karambolozott Dunakeszin, 10 kilométeres a dugó az M1-esen

Balesetek nehezítik a haladást az utakon.

Magyar Nemzet
Forrás: OKF, Útinform2023. 08. 26. 17:36
null
Dunakeszi, 2013. november 18. Összeroncsolódott személyautó mellett helyszínelnek rendõrök az M2-es autóút Dunakeszi és Fót felé vezetõ lehajtójának közelében 2013. november 18-án. Az autó pótkocsis teherautóval ütközött, sofõrje a jármûbe szorult és súlyosan megsérült. MTI Fotó: Mihádák Zoltán Fotó: Mihádák Zoltán
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Műszaki hibás személyautó vesztegel az M1-es autópálya Hegyeshalom felé vezető oldalán, a Rába hídi terelésben. A 123-as kilométernél csak egy sáv járható. 

A torlódás közel tíz kilométeres, 

ezért aki teheti, az M19-es autóút, az 1-es főút és a 85-ös főút útvonalon, Győrön keresztül kerüljön – figyelmeztetett az Útinform.

Sövényt vágnak az M5-ös autópálya Röszke felé tartó oldalán, Ócsa térségben. A 28-as és 32-es kilométer között szakaszosan lezárják a belső sávot. Ráadásul a munkavégzés mögött, a 31-es kilométernél baleset miatt csak egy sáv járható. Torlódik a forgalom.

Több jármű karambolozott a 33-as főúton, Dormánd és Besenyőtelek között. A 6-os kilométernél a főutat lezárták, kerülni Mezőtárkány felé lehet.

A katasztrófavédelem tájékoztatása szerint két személyautó ütközött össze Dunakeszin, a Tisza utca és a Bocskai utca kereszteződésében. A fóti önkéntes tűzoltók áramtalanították a járműveket. Az érintett útszakaszon forgalomkorlátozásra kell számítani.

Borítókép: illusztráció (Fotó: MTI/Mihádák Zoltán)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.