Kíméletlen pusztítást végzett a vihar Sasvári Sándoréknál

„Sosem éltem át még ehhez hasonlót sem” – mondta a Ripostnak Sasvári Sándor, akinek birtokát kegyetlenül megtépázta a vihar.

Magyar Nemzet
Forrás: Ripost2023. 08. 05. 19:46
Forrás: Szabolcs László - Ripost/Mediaworks
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Hosszú évtizedek munkája kellett ahhoz, hogy Sasvári Sándor csömöri birtoka olyan legyen, mint amilyenről mindig is álmodott – írja a Ripost. A népszerű színészről köztudott, hogy rajong a lovakért, mindig úgy szeretett volna élni, hogy közelében legyenek a lovai. Feleségével végül huszonhárom évvel ezelőtt megvették azt a területet, ahol megvalósulhatott az álom – írják. 

„Ahogy lehetett tudni, hogy jön a vihar, behoztuk az összes lovat” 

– mondta a Ripostnak Sasvári Sándor.

„Nyáron kint szoktak lenni a karámban, de nem kockáztattunk. És milyen jól tettük, a vihar, a dörgés, villámlás őket is megijesztette volna, kárt is tehettek volna magukban” – fogalmazott a színész. Aztán úgy folytatta, a birtokot sajnos nem tudták védeni, persze, amit tudtak kintről bevittek, de a gyönyörű, hatalmas fák nem úszták meg. 

„Persze bent a házban is hallottam hajnalban, mekkora a vihar. Sose éltem át ehhez még csak hasonlót sem! Bentről is félelmetes volt, de arra a képre nem lehetett felkészülni, ami kint fogadott. Letarolt minket a vihar! Az évtizedek befektetett munkája pár óra alatt majdnem megsemmisült, mindenfelé kettéhasadt fák, a karámra rádőlt vastag ágak, hatalmas a kár! Persze nem ijedünk meg, ahogy lehet nekiállunk a helyreállításnak és bízunk benne a szombat esti vihar már kegyes lesz hozzánk” – panaszolta el Sasvári Sándor a Ripostnak. 

Borítókép: Sasvári Sándor (Fotó: Ripost/Szabolcs László)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.