Márki-Zay Péter megígérte, színváltós lesz a városháza Hódmezővásárhelyen

Augusztus közepén jelent meg a közbeszerzési kiírás, miszerint Hódmezővásárhely önkormányzata korszerűsíteni kívánja a városháza homlokzatán lévő díszvilágítást, hogy a hosszú téli estéken arra sétáló turisták vagy helyi lakosok gyönyörködhessenek a színváltós városházában.

Magyar Nemzet
Forrás: Délmagyarország2023. 08. 27. 6:10
Forrás: Márki-Zay Péter/Facebook
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Újabb látványelemmel bővülhet Vásárhely turisztikailag, de nem utolsósorban az itt élő emberek is gyönyörködhetnek benne, például télen, amikor korán sötétedik és a városközpontban sétálnak – mondta márciusban a helyi tévében Márki-Zay Péter helyi polgármester.

A sétálóknak szánt fejlesztés állítólag

húszmillió forintjába kerül majd a városnak.

A városháza díszvilágításáról a legutóbbi „MZP Őszintén” című videóműsorában is beszélt Márki-Zay Péter.

A közbeszerzés augusztus 14-én jelent meg, és ennek alapján Hódmezővásárhely önkormányzata a városháza homlokzatán lévő díszvilágítást a meglévő lámpatestek felújításával, 66 darab új LED-es lámpatest felszerelésével, a villám- és érintésvédelmi hálózat tartozékainak szerelésével, a meglévő kandeláberek átalakításával és új kandeláberek elhelyezésével korszerűsíti. 

A városháza épülete országosan védett műemlék, ezért a megvalósítás során a kiviteli tervdokumentációban és örökségvédelmi engedélyben megfogalmazott előírásokat maradéktalanul figyelembe kell venni és be kell tartani – írja a Délmagyarország.

Borítókép: Illusztráció (Forrás: Márki-Zay Péter/Facebook)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.