Elképesztő magyarázattal mentegeti Karácsonyt Márki-Zay + videó

Gulyás Gergely egyértelműen úgy nyilatkozott, hogy hiteltelenek és hihetetlenek a főpolgármester szavai. 

Magyar Nemzet
2023. 08. 25. 20:26
null
2021.10.23. Budapest Egységben a szabad Magyarországért! Október 23-i ellenzéki gyűlés Fotó: Máté Krisztián (MK) Ripost képen: Dobrev Klára, a Demokratikus Koalíció EP-képviselője, Márki-Zay Péter az ellenzék közös miniszterelnök-jelöltje, Karácsony Gergely főpolgármester, Fekete-Győr András, a Momentum korábbi elnöke Fotó: Máté Krisztián
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A legtöbben hihetetlennek tartják, míg van, aki udvariasságból elfogadja Karácsony Gergely magyarázatát, miszerint az előválasztási időszakban adománygyűjtő ládákban jött össze több mint 500 millió forint a miniszterelnök-jelölti kampányára. Márki-Zay Péter azonban ismét elképesztő magyarázattal állt elő.

Ha hárman ülnek egy asztalnál, és bedobják a pénzüket egy adományládába, az nem hihetetlen számomra

 – ezzel a zavaros mentegetőzéssel vette védelmébe a volt baloldali miniszterelnök-jelölt a Tranziton a főpolgármestert. Márki-Zay a Tranziton nyilatkozva a Mediaworksnek azt mondta, hogy ő maga el tudja képzelni, hogy mikroadományokból összejött ennyi pénz.

Mesterházy Attila, az MSZP korábbi elnöke, aki idén új pártot alapított, hatalmas teljesítménynek nevezte Karácsonyék adománygyűjtését, és azt hangsúlyozta, hogy csupán udvariasságból hisz neki.

Gulyás Gergely viszont egyértelműen úgy nyilatkozott, hogy hiteltelenek és hihetetlenek a főpolgármester szavai. 

 A Miniszterelnökséget vezető miniszter szerint Karácsonynak kötelessége, hogy a baloldal által hangoztatott átláthatóságot érvényesítse.

Borítókép: Márki-Zay Péter hódmezővásárhelyi polgármester és Karácsony Gergely budapesti főpolgármester (Fotó: Máté Krisztián)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.