Médiahekk: világszerte gyászolták a tizenéves influenszert – kiderült, mégsem halt meg

Lil Tay-t nagyon megrázta a saját halálhíre, állítása szerint feltörték az Instagram-fiókját.

Munkatársunktól
Forrás: TMZ2023. 08. 11. 7:41
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„Szeretném tisztázni, hogy a bátyám és én is biztonságban vagyunk. Élünk, de teljesen összetört a szívem, és nem találom a megfelelő szavakat.” – mondta Claire Hope, művésznevén Lil Tay a TMZ-nek, miután néhány nappal ezelőtt a világsajtó megírta róla, hogy életét vesztette bátyjával együtt. Lil Tay még 2018-ban, mindössze kilencévesen azzal vált híressé, hogy közösségi oldalán a rapsztárok viselkedését parodizálva osztott meg magáról videókat. 

A kanadai tinirapper gyászhírét a saját Instagram-oldalán tették közzé, amiben arról is írtak, a testvére is meghalt, a bejegyzés alapján a világ bulvársajtójában villámgyorsan kezdték terjeszteni a tragikus hírt. 

Fájó szívvel közöljük a hírt, hogy a mi szeretett Claire-ünk hirtelen és tragikus körülmények között meghalt. Nincsenek szavak, amelyek kifejezik fájdalmunkat. A halál váratlanul ért minket, és még mindig sokkos állapotban vagyunk. Testvére halála elképzelhetetlen mértékben mélyíti  fájdalmunkat. Kérünk mindenkit, tartsák tiszteletben a család magánszféráját. Claire örökké él a szívünkben, hiánya mindenkinek fáj, aki ismerte és szerette őt

– ez volt olvasható a bejegyzésben, amelyet azóta töröltek, kiderült ugyanis, hogy Lil Tay nagyon is él, és testvére is jól van. A tinédzser szerint feltörték az Instagram-fiókját. – Az elmúlt nap nagyon traumatizáló volt. Az elmúlt órákban végtelenül szívszorító és könnyes telefonhívásokkal bombáztak a szeretteim, miközben próbáltam rendet tenni a zűrzavarban – árulta el a 15 éves gyereksztár.  A fiatal egyébként évek óta nem adott magáról „életjelet” a közösségi médiában, legutóbb öt évvel ezelőtt posztolt.

 

Borítókép: Claire Hope, művésznevén Lil Tay (Fotó: Instagram)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.