Meghalt egy férfi a debreceni buszmegállóban

A kiérkező mentősök már nem tudtak rajta segíteni.

Magyar Nemzet
Forrás: HAON2023. 08. 16. 19:18
Buszmegálló a debreceni Munkácsy Mihály utcában Forrás: Google Street View
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„Ma este fél hét körül a Munkácsy utcán a buszmegállóban állt egy villogó rendőrautó egy már »becsomagolt« holttesttel. Valaki tud erről valamit, mi történt?” – jelezték kedden este egy debreceni csoportban. A közösségi médiában megjelent poszt alatt többen is jelezték, hogy szintén látták az esetet. Egy másik felhasználó azt írta: „Amikor ott voltam, 17 óra körül, a holttest be volt csomagolva, illetve a helyszínt azonnali hatállyal el kellett hagynom, erre szólítottak fel.”

A debreceni Munkácsy Mihály utcai buszmegállóban egy ötvenöt éves férfi lett rosszul, 

akihez a debreceni rohamkocsit riasztotta a mentésirányítás – tájékoztatta a Hajdú-Bihar Vármegyei Hírportált az Országos Mentőszolgálat (OMSZ) sajtóügyelete. A helyszínen az újraélesztést egy szabadnapos mentős kezdte meg, amit a pillanatokon belül kiérkező rohamkocsi személyzete átvett, és emelt szinten folytatott. A kitartó és szakszerű újraélesztés ellenére a férfi sajnálatos módon a helyszínen életét vesztette.

A lap információi szerint a férfi a betegségéből fakadóan lett rosszul a Munkácsy Mihály utcai buszmegállóban.

Borítókép: Buszmegálló a Munkácsy Mihály utcában (Forrás: Google Street View)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.