Meghalt egy fiatal nő az Ozora Fesztiválon

A rendőrség nyomoz.

Magyar Nemzet
Forrás: TEOL2023. 08. 09. 12:45
null
Dádpuszta, 2019. augusztus 1. Fesztiválozók az O.Z.O.R.A. Fesztiválon a Tolna megyei Ozora közelében található Dádpusztán 2019. augusztus 1-jén. MTI/Mohai Balázs Fotó: Mohai Balázs
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Meghalt egy fiatal nő az Ozora Fesztivál területén – erősítette meg kedden a Teol értesülését a Fejér Vármegyei Rendőr-főkapitányság sajtószolgálata. Az ügyről egyelőre annyit lehet tudni hivatalos forrásból, hogy augusztus 6-án, vasárnap reggel nyolc óra körül érkezett bejelentés a rendőrségre arról, hogy 

az Igar-Dádpusztán lévő fesztivál fás-bokros területén egy nő holttestére bukkantak. 

Már azt is tudni lehet, hogy az elhunyt egy 34 éves belga állampolgár, idegenkezűségre utaló körülmény nem merült fel. Az ügyben a Sárbogárdi Rendőrkapitányság közigazgatási hatósági eljárást indított, amely jelenleg is folyamatban van.

A lap nem hivatalos információi szerint egyébként idén az Ozorán a résztvevők száma rekordot döntött, így az ötvenezret is meghaladta.

Borítókép: Ozora Fesztivál (Fotó: MTI/Mohai Balázs)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.