Ön tudja mit csinálnak az iskolaőrök? Ők maguk mondják el + videó

Az iskolaőrök munkásságát ismertető videót osztott meg közösségimédia-oldalán a rendőrség.

Magyar Nemzet
Forrás: Magyar Rendőrség/ Facebook2023. 08. 11. 16:37
Forrás: Magyar Rendőrség/ Facebook
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A videóban két iskolaőr, Király Kíra, a BGSZC Újpesti Két Tanítású Nyelvű Műszaki intézményének és Pavanello Ervin, a BGSZC Dobos C. József Vendéglátóipari és Szakképző iskolájának őrei meséltek tapasztalataikról.

Király Kíra úgy gondolja,

Az egyik ok, ami miatt egyre inkább szükség van az iskolaőrök jelenlétére, az, hogy  az elmúlt években negatív hatással van a fiatalok viselkedésére az internethasználat, valamint a szülők sem minden esetben nevelik megfelelően a gyermekeiket.

Az iskolaőrség prevenciós jelleggel működik. Én azt vallom, a megelőzés az nagyon fontos, a kommunikáció az elsődleges szempont, ezzel lehet megoldani a legtöbb problémát, nem pedig az erőszakkal

mondta a videóban Pavanello Ervin. Azzal folytatta, hogy 

a rendet és a fegyelmet fenn kell tartani, mert egy iskolában a tanárnak joga van tanítani, a gyermekeknek pedig joguk van tanulni.

 

Borítókép: Illusztráció (Forrás: Magyar Rendőrség/Facebook)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.