Világgá ment a lovastáborból az ötéves kisfiú

Nem volt pénze jégkására.

Magyar Nemzet
Forrás: police.hu2023. 08. 07. 10:43
rendőr Forrás: police.hu
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Nem volt pénze jégkására, ezért a lovas táborból világgá ment az ötéves Noel. Az július 27-én elkóborolt kisfiút a járőrkocsiból vette észre Gaál Szabolcs törzszászlós – adta hírül a Police.hu.

A rendőr egy helyszíni megtekintésről indult vissza az örsre, de az út szélén feltűnt neki egy egyedül sétáló kisfiú. A törzszászlós megállt mellette, a kisfiú sírt és az anyukáját kereste. A gyermek elmondta, hogy Noelnek hívják, és ötéves. 

A törzszászlóssal elindult megkeresni az anyukáját, de útközben kiderült, hogy a kisfiú egy lovastáborból szökött el.

Miután a rendőr visszavitte a kisfiút, megkereste a tábor vezetőjét, aki azt mondta Gaál Szabolcsnak, hogy tudtak Noel eltűnéséről, az idősebb gyerekek már keresték. Azonban sem a szülőket, sem pedig a rendőrséget nem értesítették még az esetről. 

Az is kiderült, hogy aznap jégkását kínáltak a gyerekeknek, de a kis Noelnél nem volt elég pénz. 

Annyira a szívére vette, hogy nem tudott venni belőle, hogy elindult világgá, és útközben eltévedt. A kisfiú a tábortól közel négy kilométert gyalogolt, mire megtalálta Gaál Szabolcs. Az édesanyát a törzszászlós értesítette az esetről.

A rendőrség jelenleg vizsgálja, hogy történt-e kiskorú veszélyeztetése a tábor vezetői részéről.

Borítókép: Gaál Szabolcs törzszászlós (Forrás: Police.hu)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.