Az egyik legsikeresebb amerikai magyarral találkozott Novák Katalin

A vállalkozó új üzleti modelljének is köszönhető, hogy csökkent a repülés költsége.

2023. 09. 23. 17:53
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az egyik legsikeresebb amerikai magyarral, Steven F. Udvar-Házy, azaz Udvarházy Ferenc Istvánnal találkozott Novák Katalin, melyről hivatalos közösségi oldalán számolt be

Novák Katalin a bejegyzésben azt írta, a Budapesten született Steve családjának vagyonát államosították Rákosiék. Gyerekként egy budaörsi repülőnapon döntötte el, hogy pilóta lesz.  A kommunizmus miatt bezárt Magyarországon a repülés lett számára a szabadság felé vezető út.

„Steve-nek és új üzleti modelljének is köszönhető,  hogy csökkent a repülés költsége, ezzel pedig az emberek széles köre számára vált elérhetővé.  A támogatásával épült könyvtár és tudásközpont, illetve egy 120 repülőgépet bemutató múzeumi kiállítóhely viseli a nevét”

 – közölte az államfő, majd megköszönte a beszélgetést Steve-nek és feleségének, Christine-nek. 

„A kezdetekre emlékeztetve a budaörsi repülőtér tervének egy másolatát ajándékoztam Udvarházy Ferenc Istvánnak, az egyik legsikeresebb magyarnak” – közölte bejegyzésében Novák Katalin. 

Borítókép forrása: Novák Katalin hivatalos közösségi oldala

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.