Következő mérkőzések
Románia
15:002024. június 17.
Ukrajna
Belgium
18:002024. június 17.
Szlovákia

Elmarad a hétvégi fesztivál, de már megvan az új időpont

Az időjárás miatt.

Forrás: Facebook2023. 09. 21. 14:54
It's,A,Creative,Pavement,Work,In,Székesfehérvár,,Hungary
1210170583 Fotó: Adam Kormoczi
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„A mostani hétvégére nagyon kedvezőtlen időjárást jósolnak, ezért nem tudjuk szombaton megrendezni a lecsófesztivált. Egy ekkora rendezvénynél, ahol 10-15 ezer ember biztonsága a legfontosabb szempont, nem lehet az utolsó pillanatra hagyni a döntést, ezért hoztuk meg most” – tájékoztatott Székesfehérvár polgármestere, Cser-Palkovics András a közösségi oldalán. 

A politikus közölte azt is, hogy 

az új időpont már megvan, a lecsófesztivált október 1-jén, vasárnap tartják meg. 

Hozzáfűzte továbbá, hogy ha az új időpont valakinek nem megfelelő, a nevezési díjat, cégek esetében az alapdíj árát természetesen visszafizetik. Ezt az igényt szeptember 27-e 12 óráig lehet jelezni a [email protected] e-mail-címen. A visszafizetés pontos menetéről október 3-ig tájékoztatást küldenek a szervezők – részletezte Cser-Palkovics András. 

Borítókép: illusztráció (Fotó: Shutterstock)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.