Gulyás Márton is megszólalt az elhíresült svéd oktatóvideóval kapcsolatban

A szélsőbaloldali aktivista ma is fenntartja a svéd közszolgálati csatornának hangoztatott véleményét.

Forrás: Mandiner2023. 09. 22. 16:54
Forrás: YouTube/Partizán
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Gulyás Márton a Partizán YouTube-csatornáján közzétett videójában reagált Kocsis Máté esztergomi bejelentéseire. A frakcióvezető elmondta, a Fidesz azért nem támogatja Svédország NATO-felvételét, mert elfogadhatatlannak tartják azt a svédeknek bemutatott oktatófilmet, melyben Gulyás Márton is megszólal – adta hírül a Mandiner.

„Az abban a nyilatkozatomban elmondottakat a mai napig tudom vállalni, számos érv szól amellett, hogy a 2010-es évek második feléhez képest 2010-ben mennyivel jobb minőségű volt a magyar demokrácia. Ma már 2023-at írunk és a helyzet egyre csak rosszabbodott”

– mondta Gulyás Márton a videóban.

Gulyás szerint őt bélyegzik meg

Az aktivista személyes támadásnak véli a svéd propagandafilmet ért kritikus hangokat, erről a Facebookon is írt.

A videó végén Gulyás Márton azt állítja, 

hiába tűnik úgy, hogy Magyarországon demokrácia van, hiszen vannak választások, attól még egy elnyomó, autokrata rezsim uralkodik.

A propagandafilmben többek között olyan politikusok is megszólalnak, mint Christofer Fjellner volt európai parlamenti képviselő vagy Judith Sargentini, szintén volt európai parlamenti képviselő, aki a Magyarországot elítélő korábbi jelentés kapcsán vált ismertté. A filmben egyébként egy szóval sem említik, hogy Gulyás Márton Magyarországon egy közismert baloldali aktivista.

Borítókép: ilusztráció (Fotó: Facebook/Gulyás Márton)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.