Következő mérkőzések
Anglia
18:002024. július 06.
Svájc
Hollandia
21:002024. július 06.
Törökország

Kommunista receptet vett elő Gyurcsány, újraosztaná a vagyont

A bukott miniszterelnök megfejtette az inflációt, mint mondta, a boltban nem lehet hazafias dallal fizetni a borért, de mondott néhány bölcsességet Magyarország gazdasági helyzetéről általánosságban is, valamint megtudhattuk tőle, hogy mit is gondol Horthy Miklós kormányzó munkásságáról.

2023. 09. 22. 16:04
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Ismét újrahasznosította a rákosista jelszót (Fizessenek a gazdagok!) a Demokratikus Koalíció elnöke, aki a vagyon újraosztásáról beszélt pénteken, egy videóban a közösségi oldalán. Szerinte túl sok pénz van túl kevés ember kezében, ezért újraosztaná a „közös jövedelmet, a közös vagyont”

Jobban kell annak hozzájárulni, akinek többje van

– fejtegette Gyurcsány Ferenc a bejelentkezésében. A magát „patriótként" meghatározó pártelnök a hazafiasságról is megengedett egy csipetnyi gondolatot, szerinte a „hazafias dalokból nem lesz hazafias politika”. 

A boltban hazafias dallal nem lehet borért fizetni.

– mutatott rá salamoni bölcsességgel, és fejtette meg ezzel az inflációt is a pártelnök. A DK-sokról büszkén kijelentette: „a mi hazafiságunk nem a múltba révedés hazafisága, hanem a tett hazafisága.” 

Horthyt nem tiszteli

Egy kis emlékezetpolitika is belefért még a beszédbe, 

elmondta azt, amit senki nem gondolt volna: nem tiszteli Horthy Miklós kormányzót.

Beszédét azzal zárta a pártelnök, hogy el kell mondani Magyarországnak, hogy van ennek a kormánynak alternatívája, ami természetesen a Demokratikus Koalíció.

Aki kíváncsi a teljes beszédre, ITT tudja meghallgatni. 

Borítókép: Gyurcsány Ferenc (Forrás: Gyurcsány Ferenc/Facebook)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.