Lehet, hogy csalódnia kell az időjárás miatt, ha nagyon várta a nagy fordulatot

Csak kis fordulat várható.

Forrás: MTI, Időkép2023. 09. 12. 17:20
felhő, borús idő Forrás: Pexels
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Derült vagy kissé felhős lesz az ég szerdán, délutántól azonban a Nyugat-Dunántúlon növekszik a felhőzet, és arrafelé 

késő délutántól már előfordulhat zápor, zivatar. 

A déli, délnyugati szél napközben időnként megélénkül, szerda délutántól a Kisalföldön északnyugatira fordul, és néhol megerősödik. Zivatar környékén viharos széllökés is lehet – adta hírül az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzésében. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában 8 és 16 fok között alakul.

A legmagasabb nappali hőmérséklet szerdán 27, 34 fok között várható.

Közben az Időkép arról számolt be, hogy csütörtökön már többfelé kell záporokra és zivatarokra számítani. Országos, áztató eső azonban nem várható, az intenzívebb gócokból viszont akár 15-25 milliméter eső is lehullhat.

Kiemelték emellett, hogy az igazi ősz továbbra sem köszönt be idehaza,

így lehet, hogy harminc fok alá csökken a hőmérséklet, de így is meleg lesz, ugyanis szombaton és vasárnap így 24–29 fok közé melegedhet napközben a levegő. A napsütést csak helyenként zavarhatják meg záporok, esetleg zivatarok – fűzték hozzá. 

Borítókép: Illusztráció (Fotó: Pexels)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.