Nacsa Lőrinc: Brüsszel ne a baloldali szervezeteket, hanem a magyar családokat, tanárokat támogassa!

Helytálló lapunk cikke, miszerint Magyarország ellen tevékenykedő NGO-kat finanszíroz az unió – erősítette meg Nacsa Lőrinc, a KDNP frakciószóvivője.

2023. 09. 08. 11:32
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Elképesztő és mégis igaz: milliárdokkal töm ki Brüsszel olyan NGO-kat, amelyek nyíltan tevékenykednek Magyarország és a nemzeti kormány ellen, ahelyett hogy kifizetné a Magyarországnak járó pénzeket – mondta Nacsa Lőrinc, a Fidesz–KDNP országgyűlési képviselője. A kereszténydemokrata politikus a Magyar Nemzet oldalán megjelent hírre reagált, miszerint miközben Brüsszel továbbra is visszatartja a hazánknak járó uniós forrásokat, a magyarországi balliberális NGO-k finanszírozására folyamatosan biztosítanak forrásokat. 

Nacsa Lőrinc hozzátette, 

pénzt kap többek között a Menedék – migránsokat segítő egyesület, a Transparency International, a Társaság a Szabadságjogokért és az Amnesty International is. 

Emlékeztetett: ezeket a szervezeteket korábban a Soros-birodalom pénzelte, az elmúlt években, az országot érő kihívások esetében pedig soha nem a magyar emberek, hanem a Soros-hálózat álláspontja mellé álltak, legyen szó akár a háborúról, a brüsszeli szankciókról, a gyermekvédelemről vagy éppen a migrációról. Szerinte Brüsszel valódi célja a nemzeti kormánnyal szembeni aknamunka, amit a Magyar Helsinki Bizottság be is vallott. A képviselő őket idézte: „központi szerepet játszottunk abban, hogy az EU példa nélküli határozottsággal fellépett Magyarországgal szemben”. 

Nacsa Lőrinc úgy vélte, a Soros-hálózat továbbra is aktív marad Kelet-Európában, de elérték, hogy a nekik muzsikáló álcivileket ezentúl Brüsszel fizesse. 

Mi arra kérjük Brüsszelt, hogy ne a baloldali szervezeteket támogassa, hanem adja végre a magyar tanároknak, családoknak és vállalkozásoknak járó pénzeket!

– szólított fel a képviselő.

Borítókép forrása: Nacsa Lőrinc Facebook-oldala

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.