Orbán Viktor: Elment a nehéz idők nagy harcosa

Elhunyt Hanó Miklós, Békéscsaba alpolgármestere

Magyar Nemzet
2023. 09. 04. 7:21
Hanó Miklós
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Elment a nehéz idők nagy harcosa. Isten veled, Hanó Miklós! – így köszönt el Orbán Viktor miniszterelnök a Fidesz egykori országgyűlési képviselőjétől.


 

Hanó Miklós 1957-ben született Békéscsabán. 1998–2002 között, valamint 2006 -tól mostanáig Békéscsaba alpolgármestere volt. 1998–2002 között az FKGP, 2010–14 között pedig a Fidesz országgyűlési képviselője volt. 

Hanó Miklós alpolgármestersége alatt Békéscsaba sokat fejlődött. A Beol.hu 2019-ben közölt interjút a fideszes politikussal, amelyből többek közt az is kiderült, hogy ő kezelte a város fejlesztésével, a gazdasággal kapcsolatos ügyeket. Mint akkor fogalmazott, látható, hogy 

2010-től hatalmas fejlődés indult Békéscsabán, több milliárd forintnyi beruházást valósítottak meg vagy indítottak el,

részben a Terület- és településfejlesztési operatív program, részben pedig a hazai forrásból megvalósuló Modern városok program (MVP) keretében. – Ezek a fejlesztések száz évre meghatározzák a város képét, arculatát, a beruházások a közterületekre, az intézményekre egyaránt koncentrálnak – fogalmazott akkor Hanó Miklós.

 

Borítókép: Hanó Miklós (Forrás: Facebook)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.