Következő mérkőzések
Spanyolország
18:002024. július 05.
Németország
Portugália
21:002024. július 05.
Franciaország

Saját elutasítottsága miatt tolja előre a feleségét Gyurcsány Ferenc + videó

Ha baloldali kormány lenne Magyarországon, akkor nem a határon, hanem a határon innen lövöldöznének a migránsok.

2023. 09. 30. 10:23
GYURCSÁNY Ferenc; MOLNÁR Csaba; DOBREV Klára
Budapest, 2023. szeptember 22. Gyurcsány Ferenc, a Demokratikus Koalíció (DK) elnöke (k) és felesége, Dobrev Klára, a párt EP-képviselője, valamint Molnár Csaba, DK ügyvezető alelnöke érkezik a párt évadnyitó rendezvényére a budapesti Radisson Blu Béke Hotelbe 2023. szeptember 22-én. MTI/Hegedüs Róbert Fotó: Hegedüs Róbert
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Gyurcsány Ferencék valóban azt vették a fejükbe, hogy belátható időn belül kormányt fognak alakítani Magyarországon – mondta el Az igazság órájában, az Alapjogokért Központ és a Hír FM közös műsorában Tóth Erik. A központ kutatási igazgatója kifejtette: amíg hatalmon voltak Gyurcsány Ferencék, addig nem tettek mást, mint elárulták hazánk szuverenitását, míg a nemzeti kormányok szisztematikusan, lépésről lépésre újraépítették azt 2010 után.

A volt miniszterelnök megítélése egyértelműen negatív, tízből nyolc vagy inkább kilenc választó nem szeretné semmilyen kormányzati szerepben újra látni Gyurcsány Ferencet – fejtette ki Tóth Erik. Ugyanakkor pártja, a Demokratikus Koalíció támogatottsága húsz százalék körül van. Úgy vélte: a Dobrev-jelenséget (azt, hogy nem Gyurcsány Ferencet, hanem a feleségét jelöli miniszterelnöknek a párt) komolyan kell venni, mert ez kísérlet arra, hogy a Gyurcsány-problémát elfedjék, elfeledtessék.

Egyre mélyebb merül a hazugságspirálba Karácsony Gergely, a tisztázatlan forrásból a miniszterelnök-jelölti kampányára kapott több mint félmilliárd forint kapcsán – mondta el a műsorban Zila János, az Alapjogokért Központ elemzője. A főpolgármester azt állította, hogy sokak mikroadományaiból származott az összeg. A pénztárnoka, Perjés Gábor, aki befizette a pénzt a számlára, viszont azt nyilatkozta, hogy egy embertől érkezett a több mint ötszázmillió forint.

Az elemző szerint az, hogy embercsempészek rálőttek a déli határon közösen járőröző szerb–magyar rendőrökre, azt mutatja, hogy a migráció problémája nem oldódott meg. A kerítésnek és a határzárnál szolgálatot teljesítőknek köszönhető, hogy a különböző bandák nem az országon belül lövöldöznek. Ha egy baloldali kormány lenne Magyarországon, amely teljesítené Brüsszel kívánságát, akkor ezek a migránsok akadálytalanul jöhetnének be hazánkba – fejtette ki Zila János.

Az igazság óráját itt hallgathatják meg:

Borítókép: Dobrev Klára, Gyurcsány Ferenc és Molnár Csaba (Fotó: MTI/Hegedüs Róbert)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.