Tranzitdíj: a horvátok eltanulták a sarcolást Norvégiától

Ókovács Szilveszter kifejtette az álláspontját.

2023. 09. 22. 13:17
null
Budapest 20140220 Vegyes 2014 Tavasz Interjú Ókovács Szilveszter a Magyar Állami Operaház igazgatójával Ezüst rózsa bál Hosszabbítás portré Fotó: Mirkó István Nemzeti Sport Fotó: Mirkó István
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

– Már látom a norvég mintát a horvát pulóvereken mondta Ókovács Szilveszter, az Operaház főigazgatója a Vezércikkben. A műsor vendégei az üzemanyagárak emelkedéseinek okairól beszéltek a műsorban. Abban valamennyien egyetértettek, hogy a tranzitdíj növekedése miatt tankolhatunk drágábban.

Ókovács kiemelte: Norvégiának ugyan egy centtel sem kerül többe, hogy a csővezetékét működteti, mégis magasabb díjat kér. Ehhez hozzákapcsolta, hogy Horvátország is a norvég modellt követte ebben az ügyben, és már látja a norvég mintát a horvát pulóvereken.


 

 

Borítókép: Ókovács Szilveszter, az Operaház főigazgatója (Fotó: Mirkó István)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.