Fontos határidő közeleg a diákoknak

Ez a határidő vonatkozik a később lejáró bérletekre is.

Forrás: MTI2023. 10. 04. 16:10
diákok Forrás: pexels
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Október 31-ig érvényesek a 2022/2023. tanévre vagy annak második félévére szóló érvényesítő matricával ellátott diákigazolványok, valamint azoknak a tanulóknak a diákigazolványai, akik a 2022/2023. tanévben töltötték be 16. életévüket – közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK).

Kiemelték:

a lejáró diákigazolványokat október végéig kell érvényesíttetni.

A BKK felhívta a figyelmet, hogy az idén október 31-én lejáró diákigazolványokkal vásárolt, legkésőbb október 31-i kezdőérvényességű tanulóbérletek a rajtuk jelölt időszakban, de legkésőbb december 1-jén hajnali két óráig használhatók a BKK járatain.

Ez a határidő vonatkozik a később lejáró (éves, negyedéves és szemeszterre szóló) bérletekre is, ezért is fontos a diákigazolványok október 31-ig történő érvényesítése a következő tanévre.

Borítókép: Illusztráció (Fotó: Pexels)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.