Következő mérkőzések
Spanyolország
18:002024. július 05.
Németország
Portugália
21:002024. július 05.
Franciaország

Alaposan helyretette Baranyi Krisztinát a Ferencváros vezérszurkolója

Közfelháborodást okozott a polgármester október 23-áról megemlékező Facebook-bejegyzése.

2023. 10. 23. 20:54
Baranyi Krisztina
Budapest, 2019. július 4. Baranyi Krisztina független IX. kerületi önkormányzati képviselõ, a Kulcs a Városhoz, Kulcs a Közélethez Egyesület képviselõje a fõvárosi Csarnok téren tartott sajtótájékoztatón 2019. július 4-én. Baranyi Krisztinát javasolja közös ellenzéki polgármesterjelöltnek Ferencvárosban az LMP helyi alapszervezete. MTI/Balogh Zoltán Fotó: Balogh Zoltán
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Baranyi Krisztina, Ferencváros polgármestere vélhetően az 1956-os forradalom évfordulójának alkalmából Facebook-borítóképet cserélt – írta meg a Mandiner. A portál jelezte, hogy az új képen a forradalom jelképének számító lyukas zászló közepére a – vörös csillagot is magába foglaló – Magyar Népköztársaság címere van narancssárga cérnával „visszahelyezve”. A polgármester kommentben tette hozzá, hogy a kép Sípos Zoltán „Vissza” című alkotása, és a 23. ARC kiállításra készült.

Ennek ellenére az új borítót több felháborodott kommentelő között Hamberger Ádám, a Ferencváros vezérszurkolója sem tudta szó nélkül hagyni, hozzászólásában a következőket üzente Baranyinak:

»Tisztelt« Polgármester asszony! Biztosan ismeri a mondást, miszerint egy bizonyos szint fölött nem süllyedünk egy bizonyos szint alá. Nos, Ön ezzel a képpel olyan mélyre süllyedt – pedig eddig is elég jól állt mélységek terén, hogy egyetlen dolgot tudok kérni a magam és büszke ferencvárosi társaim nevében. Hunyja le a szemeit, gondoljon azokra a fiatal, büszke ferencvárosi srácokra, akik '56-ban életüket adták a HAZÁÉRT, a SZABADSÁGÉRT. Amint ez sikerült, köpjön fel egy jó nagyot és álljon be alá! ÖRÖK DICSŐSÉG A PESTI SRÁCOKNAK! U.i.: Mielőtt elkezdene mindenféle orbánozós, fideszezős magyarázkodást… Senki nem kíváncsi rá.

Borítókép: Baranyi Krisztina, Ferencváros polgármestere (Fotó: MTI/Balogh Zoltán)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.