Halálra gázoltak egy nőt Miskolcnál

Halálra gázoltak egy gyalogost Miskolc közelében, a 37-es számú főúton kedd este – közölte a Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság.

Forrás: MTI, Rendőrség, Útinform2023. 10. 04. 6:48
null
Budaörs, 2021. szeptember 5. Vasárnap kora délutáni személygépkocsi forgalom az M1-es és az M7-es autópályák közös fõvárosi bevezetõ szakaszán Budaörs térségében. MTVA/Bizományosi: Jászai Csaba *************************** Kedves Felhasználó! Ez a fotó nem a Duna Médiaszolgáltató Zrt./MTI által készített és kiadott fényképfelvétel, így harmadik személy által támasztott bárminemû – különösen szerzõi jogi, szomszédos jogi és személyiségi jogi – igényért a fotó szerzõje/jogutódja közvetlenül maga áll helyt, az MTVA felelõssége e körben kizárt. Fotó: Jászai Csaba
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A tájékoztatás szerint egy Miskolc irányába haladó személygépkocsi elé egy nő gyalogolt be. A jármű vezetője nem tudta elkerülni az ütközést, és elgázolta a gyalogost, aki a helyszínen elhunyt. A helyszínelés alatt a rendőrök a főút Miskolc felé tartó sávjait az arnóti és a gesztelyi körforgalom között lezárták, a forgalmat Gesztely irányába terelték.

 

Reggeli helyzetjelentés

Élénk a forgalom a Budapest környéki utakon. Sokan haladnak

  • az M3-as autópálya bevezető szakaszán, az M0-s autóúti csomóponttól befelé,
  • a 10-es főúton a solymári körforgalomtól,
  • a 11-es főúton Leányfalu és Budakalász között,
  • az 51-es főúton Dunaharasztitól a főváros irányába, valamint 
  • a Csepel-sziget útjain.

A magyar–román határszakaszon az M43-as autópályán, Csanádpalota határátkelőhely előtt a kilépésre várakozó kamionsor hossza elérte az öt kilométert – figyelmeztetett az Útinform.

Az M1-es autópályán Nagyszentjános térségében a 97-es és a 103-as kilométer között aszfaltozás kezdődött. A főváros felé tartó oldalon dolgoznak, ezért a külső és a leállósávot lezárták. A forgalom a belső és a szemközti oldal belső sávján halad. Hegyeshalom felé a külső és a leállósáv járható.

A Duna magyar–szlovák szakaszán a folyó alacsony vízállása miatt Neszmély és Dunaradvány között nem jár a komp.

Borítókép: Illusztráció (Fotó: MTVA/Jászai Csaba)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.