Megújult az ország egyik legpatinásabb iskolai épületegyüttese + videó

Újjászületett az ország legnagyobb képző- és iparművészeti szakmákat oktató iskolája.

2023. 10. 11. 21:11
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az ország legnagyobb képző- és iparművészeti szakmákat oktató iskolája kormányzati segítséggel újult meg, a fenntartó képviseletében Maruzsa Zoltán köznevelési államtitkár is jelen volt az ünnepségen.

Maruzsa kiemelte, az intézmény üde színfoltja a fővárosnak és az egész ország képzési rendszerének, ami reményei szerint sokáig így is marad.

– Aki nem járt itt az utóbbi években, el sem tudja képzelni, hogy nem olyan rég, az Illatos út és a Soroksári út sarkán egy kopott, romos épület fogadta a látogatót – mondta el beszédében a Jaschik Álmos Szakgimnázium és Technikum igazgatója, Pintérné Varga Zsuzsanna, aki hozzátette, hálás mindenkinek, akik segítették ennek a projektnek a megvalósulását.

Borítókép: Fényképek az iskola épületének régebbi állapotáról (Forrás: Videa.hu)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.