Megvertek egy nyugdíjast Kaposváron, mert nem volt pénze sörre + videó

Kétszer is.

Forrás: Ügyészség2023. 10. 13. 14:14
A,Hand,Opening,A,Bottle,Of,Beer
335642342 Fotó: allstars
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A harmincas éveikben járó vádlottak szeptemberben szólítottak le egy idős férfit, és megkérték arra, hogy vásároljon nekik alkoholt. Mivel a férfi – akinél ekkor nem volt elegendő pénz – nem tett eleget a kérésüknek, a vádlottak rendkívül indulatossá váltak, és 

közösen támadtak áldozatukra, akit megütöttek, megrúgtak, majd a földre löktek.

A bántalmazásnak egy biztonsági őr véget vetett, a vádlottak nem sokkal később ugyanitt egy másik férfit is bántalmaztak, aki ezért az áruházba próbált menekülni előlük. Miután az elkövetők az előtérben utolérték és bántalmazták a sértettet, a biztonsági őrök ismét közbeléptek, és lefogták, majd kivezették az áruházból az ekkor még mindig agresszív vádlottakat.

A helyszínre érkező járőrök elfogták és őrizetbe vették a vádlottakat, akik közül a többszörös visszaesőnek minősülő, korábban is ugyanilyen bűncselekmények miatt elítélt férfi letartóztatását az ügyészség indítványára a bíróság elrendelte. A Kaposvári Járási Ügyészség folytatólagosan elkövetett garázdaság és könnyű testi sértés vétsége miatt emelt vádat az elkövetők ellen. 

A Kaposvári Járásbírósághoz benyújtott vádiratában az ügyészség az azóta is letartóztatásban lévő férfivel szemben fegyházbüntetés és közügyektől eltiltás, míg a nővel szemben közérdekű munka kiszabására tett indítványt.

Az eseményeket, illetőleg az első bántalmazást egy biztonsági kamera rögzítette, ezt ide kattintva tekintheti meg.

Borítókép: Illusztráció (Fotó: Shutterstock)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.