Teljes útzár lesz péntek estétől az M0–M5-ös egyik csomópontjánál

Burkolatjavítási munkálatok zajlanak az M0–M5-ös egyik csomópontjában, ami miatt az érintett útszakaszokon teljes útzár is lesz.

Forrás: MTI2023. 10. 03. 15:52
null
Csömör, 2023. augusztus 2. Drónnal készült felvétel: az M0-ás autóút Csömör határában 2023. augusztus 2-án. MTI/Máthé Zoltán Fotó: Máthé Zoltán
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Ideiglenesen lezárták korábban az M0–M5-ös egyik csomóponti ágának érintett külső sávját, péntek este 20 órától pedig várhatóan teljes útzár lesz szombat délig – közölte a Magyar Közút kedden.

Ezalatt a közlekedőket az M51-es autóút felé terelik majd. A lezárás a csomópont azon ágát érinti, amelyen a közlekedők az M5-ös autópályáról, Szeged felől az M1-es autópálya felé hajtanak fel az M0-s autóútra.

A munkálatokra, korlátozásokra előjelző táblák hívják fel a figyelmet. A térségben 60, illetve 40 kilométer/órás sebességkorlátozásra, csúcsidőben pedig megnövekedett menetidőre számíthatnak a közlekedők. 

A korlátozásokról, a munkavégzéshez kapcsolódó aktuális forgalmi helyzetről az Útinformon tájékozódhatnak.

Borítókép: Illusztráció (Fotó: MTI/Máthé Zoltán)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.